látogató
számláló
Szállítási információk | Cialis
Get Adobe Flash player

Megrendelés, rendelés útmutató.

Fizetési módok, termék átadás-átvételFizetési módok, termék átadás-átvétel

A rendelését a következő formában lehet kifizetni továbbá átvenni:

előre történő utalással egy adott bankszámlaszámra: ekképp a legolcsóbb, mert a kézbesítési, csomagolási, továbbá más költségeket mi fizetjük.

Postai utánvétellel az áru kézhez vételekor a a postának, vagy a postásnak megfizetni az áru utánvételi árát, annak függvényében, hogy a futártól veszi át a csomagot, vagy a postán. Az utánvétel díjának kiegyenlítésekor kapja meg a megrendelt termékeket.

előre utalással való vásárlás valamint átvétel: az előreutalás olyan szempontból lehet megfelelőbb, hogy ebben az esetben a postaköltséget cégünk fizeti, ezért jóval jutányosabban megkaphatja az árut. Rögtön, amikor beérkezett a pénz cégünkhöz, akkor még aznap postára adjuk az árut, így 2-3 nap alatt véghezvihető a folyamat, azonkívül olcsóbb is.

előre utalásnál kérjük küldjön a Kapcsolat menüpont használatával egy levelet és mi haladéktalanul megírjuk azokat az elérési lehetőségeket elektronikus levélben Önnek, amelyre utalni ajánlott a fizetséget. Utalás közleményének rubrikáiba adja meg ugyanazt a nevet, irányítószámot, amit az igénylésben is megadott nekünk, így könnyebben be tudjuk azonosítani. Az áru elnevezését kérjük, egyáltalán ne tüntesse fel az utalás közleményének rubrikáiban, egyedül kizárólag a nevét valamint az irányítószámát tüntesse fel, azt, amit a rendelés esetében eljuttatott hozzánk!

Rögtön azután, hogy beérkezett az utalás (ez általánosságban néhány óra, illetve 1 nap), arról telefonos rövid üzenetben tájékoztatnak minket, és így aznap már fel is adjuk a küldeményt ajánlott, utánvétel nélküli levélként, amely 1, vagy legfeljebb 2 nap alatt garantáltan megérkezik Önhöz, persze tapintatos csomagolásban.

Postán történő vagy futárszolgálati utánvételes fizetés azonkívül birtokba vétel: Az utánvéttel való vásárlási lehetőség a legközismertebb és a leggyakrabban választott. A szállító a megrendelt címre viszi ki a csomagot valamint az utánvétel költségének megfizetésekor odaadja azt Önnek. Többnyire megállapítható, hogy 20 000 Ft-ig bezárólag 1-2 dobozos rendelés esetében elsőbbségivel feladott árucikkek összes szállítási, továbbá további összege csak 1500 Ft. Ez összeg felett, valamint a küldemény tömegének megnövekedése következményeképpen, esetleg 1800-2100-2700 forint is lehet az extra fuvar összeg. A rendeléskor ezt a kézbesítési díjat hozzászámítja a rendszerünk az áru fogyasztási árán felül, így láthatja Ön is, hogy egyértelműen mennyi lesz a postázás költsége, vagyis az árucikkel együttesen kereken mennyit fog majd fizetni.

A postai utánvétel, illetve postai utánvét szókapcsolat azt mutatja igazából, hogy az értékesítő ráír a küldeményre egy utánvételi árat, amit akar, hogy a vevő az átvétel során fizessen. Az utánvéti összeg jelen esetben az árucikk árából, a postaköltségből, és a csomagolás költségéből tevődik össze. Beláthatóan ez az utánvéti összeg a rendelt árucikket plusz költségekkel növeli, amit a megrendelőnek szükséges kifizetnie. A postai utánvétellel történő kifizetés esetén a futárnak szükséges leróni a dobozon látható utánvételi összeget, és ekkor az árucikket átveheti. Hogyha nincs senki a címen, ír egy értesítőt. A másik alternatíva a postán maradó utánvételes csomag, melynél a postahivatalban marad a küldemény, nem kerül kiküldésre és mert Önnek nem kötelező a saját lakcímét megírnia az igényléskor, ezért semmiféle tájékoztatást nem kap majd a postától, hogy csomagja érkezett, ezért Önnek muszáj befáradnia a a megadott postacímre továbbá kifizetni az utánvét összegét. A postán maradó áru a gyakorlatban azért nem ilyen pofonegyszerű, feltéve, hogy eszerint szándékozza kérni a rendelését, mindenképpen olvassa el ezt, mert ha már többször rendelt ily módon, akkor is átalakultak a kézbesítés követelményei, amikről itt informálódhat bővebben.

Kiszállítás postahivatalban maradó csomagként

Azt javasoljuk, mindenképpen olvassa el ezt a postahivatalban maradó tájékoztató írást, mert hiába esetleg Ön eddig is sok esetben is vásárolt postahivatalban maradó árucikket és azokkal minden rendben volt, ámde nemrég jelentősen változtak a postahivatalban maradó csomagok rendjére meghozott előírások!

Ez rendszerint a legkomplikáltabb átvételi forma a megfigyeléseink alapján, nagyszámú okból kifolyólag is.

A kisposták, illetve a plázákban, illetőleg bevásárló központokban működő postahivatalok nem fogadnak postán maradó csomagokat, így azt visszaküldik a feladóhoz. Azt ajánljuk, hogy a konkrét város, vagy település központi postájára (főpostájára) kérjék a rendelésüket, amennyiben megvalósítható, és máris sokkal kevesebb zavar lesz az átvételnél. A postakeresűben az olyan kicsi posták, továbbá plázák- bevásárlóközpontjainak postahivatalai is fellelhetőek, ahol nem fogadnak postán maradó küldeményeket, azaz azt tanácsoljuk ne ezt, hanem inkább a központi (fő)postahivatalokat preferálja!

Temérdek ember nincs tisztában vele, hogy a postán maradó küldemények esetén semmilyen értesítést nem kapnak a postától. Nem is tudnák hova küldeni az értesítést, mert az Ön saját címét nem is jelölte meg az igényléskor, hanem csupán a postahivatal elérhetőségét, amit a postakeresűben jelölt ki. Ezt súlyosbítja még, hogy sokszor azt mondják a postára befáradó embernek, hogy nem is küldték el, vagy nincs meg. Ilyenkor kérjük, küldjön cégünknek a Kapcsolat menüpont segítségével egy levelet, ahol mi válaszlevélben elküldjük Önnek a rendelés alkalmával felvitt küldeményt azonosító számot. Ezzel már bizonyára átadják majd Önnek az ajánlott csomagját, amibe az árucikket csomagoltuk.

A postahivatalban maradó küldemények megérkeznek a főpostára (1-es számú posta), és ha Ön nem a főpostára kérte postahivatalban maradó küldeményként, akkor átviszik az Ön által megadott számú illetve című postahivatalba az Ön megrendelt csomagját. Hogyha az 1-es számú postára kérte, akkor ott várja Önt a főpostán.

alapvető dolog: A postahivatalban maradó küldeményeknél soha semmilyen esetben sem küldenek Önnek értesítőt, ezért Önnek muszáj a rendeléstől számítva 24-48 órán belül befáradnia a megadott számú illetve című postára a szóban forgó településen. Hogyha hét munkanapon belül nem megy be a postára, akkor a küldeményt visszaküldik a feladóhoz. Hogyha a a posta alkalmazottjai azt mondják, hogy nem jött ilyen csomag, vagy nincs meg, akkor meg kell adni a küldeményt azonosító RAG számot, és azután minden bizonnyal megoldódik a nehézség! Eme számot a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy üzenetben kérje vállalatunktól, és mi eljuttatjuk Önhöz a lehető legrövidebb idő alatt.

Legjelentősebb baj a postán maradó csomagoknál hogy a beérkezett csomagot (levél alakjában) nem mindenkor találják meg egyből a postán, csupáncsak egy ún. küldeményeket azonosító /RAG/ számmal, amivel minden feladott csomag holléte azonosítható. Az úgynevezett küldeményeket azonosító RAG szám jelentése alapján már nagy biztonsággal ki tudják keresni a szóban forgó postán az utánvételes ajánlva feladott küldeményét, és odaadják Önnek az elvileg „még be sem jött” csomagot.Sok esetben a postán a minimális motiváció valamint a kis fizetések következményeképpen, feltéve, hogy nincs közvetlenül szem előtt a kért küldemény, akkor szívesebben azt állítják Önnek, hogy nem jött meg, illetve nem találják. Emiatt kell a RAG szám, ami ugyanakkor egy csomag nyomkövetési szám. E számot a Kapcsolat menüpont segítségével egy levélben kérje el tőlünk.

Az igénylés utáni napon az áruja minden esetben postázásra kerül a du. 4 óráig leadott rendeléseknél. A délután 4 óra után kivitelezett megrendeléseket, ha még van rá kapacitásunk, akkor képesek vagyunk kiszolgálni, viszont hogyha nem áll módunkban, akkor következő nap postázzuk őket. A postázott összes csomag teljesen egyedi küldeményeket nyomon követő RAG számot kap, emiatt megkereshető a posta számítógépe alapján.

A postán maradó megrendelést követő másnap, kérésre elküldjük Önnek ezt a bizonyos küldeményazonosító számot, pedig e nélkül is besétálhat a postahivatalba és elkérheti a küldeményét, ha megbízható alkalmazottak dolgoznak éppen, abban az esetben megkeresik Önnek rövid idő alatt és így megkapja.

Ha valamely okból mégsem küldenénk el ezt a RAG számot levélben, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, feltéve, hogy besétált a postahivatalba és azt mondták Önnek, hogy nem jött meg a csomag, illetve eltűnt. A KAPCSOLAT menüponton keresztül küldjön cégünkhöz egy levelet!

Azért ilyen lényeges, hogy igazi levelezési címet valamint telefonszámot közöljön velünk, hogy a kapcsolatfelvétel sikeres maradjon. Esetleg ilyen szállítási nehézségnél tudunk Önnek telefonálni, amennyiben nem tud reagálni az üzenetünkre.

Szállítás hagyományos postai utánvéttel, címre való házhozszállítással

A szokásosnak valamint leggyakoribbnak nevezett postahivatali utánvétel lakásra való kiküldése során a futár kis értéknél (100 000 forintig) kiviszi a csomagot a megadott címre, és akkor az átvételkor le tudja róni a postaköltséget a megrendelő oly módon, hogy ott rögtön a postásnak megfizeti az utánvételi árat. Az utánvétel ára a megrendelt árucikk(ek) árából, a posta- utánvétes, és csomagolási kiadásokból jön össze. A megrendelésénélamúgy mindenkor odaírjuk a házhozszállítási költséget is részletezve, így megnézheti, hogy a rendelt árucikken túl mennyi lesz a szállítási összeg.

Megadott címre való kézbesítéskor utánvétel alkalmával, amennyiben nem talál senkit otthon a postás/futár, illetve drágább értékű az utánvétel összege, akkor többnyire hagy egy üzenetet az Ön postaládájában.

Sajnálatos módon azt szükséges benyomásaink szerint megállapítanunk, hogy a szállítási ellátás nem minden esetben a legtökéletesebb, sokszor értesítőt sem hagynak ott a postások vagy a futárok nem tudjuk milyen ok miatt, és ilyen esetekben azt a küldeményt, amit mi adtuk fel visszaszállítják vállalatunkhoz, mert Ön nem tudhat a csomagunk megérkezéséről, miután nem kapta meg róla az értesítést, hogy ott járt vele a postás vagy a futár. A kellemetlenség elhárításának módja az, hogy a megrendelés után 48 órával legfeljebb, hogyha nem érkezik meg a megadott lakóhelyre a küldeményt, abban az esetben írnia kell számunkra egy üzenetet a Kapcsolat menüponton át. Ezután a küldeményeket azonosító RAG számot megadjuk az Ön számára így ezzel bizonyosan ki tudják keresni a postán.

Bármilyen bonyodalom, illetve 48 óránál régebbi megrendelés esetében, hogyha nem jutott el Önhöz a termékünk, abban az esetben legyen szíves, vegye fel velünk a kontaktust oly módon, hogy eljuttat hozzánk egy üzenetet a nehézségeiről a Kapcsolat menüpontban!

Házhozszállítás előre történő utalásnálHázhozszállítás előre történő utalásnál

Hogyha Ön előre elutalta cégünknek küldemény árát, olyankor az utalás megérkezése után, amiről rövid szöveges üzenetben értesítenek minket, még rögtön aznap kiküldjük a küldeményt. A küldeményt egyszerű külső hatásoktól védett fóliás nem átlátszó valamint nem kitapintható borítékba csomagoljuk be gondosan, a tartalmát nem szerepeltetjük rajta. A diszkrét csomagunk ajánlott levélként fog feladásra kerülni utánvét nélkül.

Hogyha esetleg el kellett mennie otthonról ekképp a postás/szállító nem tudta odaadni, abban az esetben a helyszínen hagy egy értesítőt a postaládában Önnek. Ezzel szükséges befáradnia a postára azonkívül átvenni az ingyenesen odaadott diszkrét dobozú ajánlott küldeményét.

Ha nem jött értesítés azonkívül már több napja rendelte az árut, olyankor feltehetőleg a postás/futár nem hagyott a helyszínen értesítőt Önnek, ellenben a postahivatalban ott lesz a küldemény. Amennyiben így sem találják meg, küldjön számunkra a Kapcsolat menüpontban egy értesítést és segítünk Önnek megoldani a problémát! Az átutaláshoz kellő fizetési útmutatónkat ennek a lapnak a legfelső részén találja meg a FIZETÉSI MÓD-nál.

Házhozszállítás tempója, ideje, extra sürgősségi szolgáltatás

A kiküldés időtartalmának mérsékelése, amellett a kedves megrendelő minél gyorsabb kiszolgálása kereskedésünk elengedhetetlen kritériuma! természetesen a mérsékelt kézbesítési árakat előtérbe helyezve a magyar posta díjszabása azonkívül gyorsasága a mértékadó, vagy a futárszolgálat.

A délután 4 óráig leadott megrendeléseknél még azon a napon megtörténik a dropship, azaz hogy a csomagok kiszállítása. Ekképp az aznapi postára adásnál a posta 24-48 óra alatt biztosítja a csomagok célba érkezését a teljes Magyarország területén belül. Ez az időintervallum ténylegesen is is teljesíthető. A szállítási szakszolgálatok (futárszolgálatok) egy napos elintézést szavatolnak.

Minden csomagot általában normál elsőbbségi külön lehetőséggel vesszük igénybe, aminek plusz költsége nem haladja meg a 90 Ft-ot sem.

Az igénylő igénybe vehet postai plusz sürgősségi szolgáltatást is (EMS), amely garantálja, hogy az aznap leadott megrendeléseket következő nap a szállító cég 5600 Ft költség ellenében a nagyobb városok településein reggel 9-re a kisebb települések esetében maximum déli 12-ig kézbe adja.

A posta normál elsőbbségi szolgáltatása nem biztosítja bizonyosan a másnapi kézbe adást, eszerint amennyiben valakinek feltétlenül szüksége van következő nap a csomagra, akkor igénybe vehet kivételes sürgősségi ellátást az úgynevezett EMS lehetőséget, ami esetén a posta biztosítja a következő nap déli 12 óra előtti kézhez juttatást.

Postai kiszállítás díja, utánvétes ár, csomagolási árak a rendelésnél

A postai utánvételes fizetés egy drágább alternatíva, mert az áru költségén felül a postai kiszállítás díját is a megrendelőnek szükséges kifizetnie, nem úgy, mint az előre való utalásnál, mert annál cégünk átveszi az összes kiszállítási amellett az egyéb járulékos anyagi terheket.

A kézbesítési, csomagolási, azaz utánvételi kiadás összege átlagosan kevésbé értékes küldemények esetében legfeljebb 1500 forint.

A nagyobb értékű, eszerint valamennyivel nehezebb küldemények esetében 1800-2200-2700 forint is lehet, ámde igényléskor a kézbesítési költséget közöljük pluszban a termék díján kívül, ezért részletesen megtudhatja, hogy mennyibe kerül a teljes igénylése egyszerre.

A rendeléshez tartozó postázási, utánvételes, becsomagolási teljes költséget, ami még rámegy az árucikk árára, azt az igényléskor a rendszer kiírja az Ön számára.

A létező legolcsóbb azonkívül legmegfelelőbb kiszállítási alternatívát tanácsoljuk Önnek a legnagyobb tapintatosság mellett.

bajok továbbá tennivalók a kézhez vétellel, szállítással kapcsolatban

Természetesen a szállítást továbbá a postázást is emberek teljesítik, ekképp néhanapján hibát véthetnek. Ezzel nem lehet gond, elvégre az összes kellemetlenségre készen áll a problémaelhárítás a „potenciális” kínos bajok elhárítására.

Nem azt a típusú illetve mennyiségű árucikket kapta, mint amit választott a rendeléskor

Minthogy világhálón működő kereskedésünknek napi több száz igénylése van, így elképzelhető, hogy pillanatnyi oda nem figyelés eredményeképp véletlenül nem annyi mennyiségű vagy nem azt a terméket tesszük bele a csomagba. Ennek természetesen nagyon csekély a valószínűsége, de, amennyiben ez megtörtént Önnel, abban az esetben sincs baj, hisz nincs más teendője, mint a lap alján található üzenetküldő űrlapon eljuttatni számunkra egy reklamációs üzenetet, amit egyből felderítünk még azon a napon, továbbá amennyiben eszerint volt, abban az esetben kiigazítjuk a tévedésünket természetesen díjtalan.

A terméket széttörten vagy elszakadva kapta meg a csomagból kivéve

Sajnálatosan a hazaszállítás folyamán a nem jól kezelt továbbá házhozszállított csomagok bizony megsérülhetnek. Az ilyen sérült küldeményekre a Magyar Posta nyújt biztosítékot, cégünk nem tud kártalanítást fizetni a különböző szállító vállalatok által keletkezett sérülésekért.

Ezen baj átlagban pusztán roppant kevés alkalommal jelent meg, pedig a vevők jelezték, hogy a buborékfóliás levél fel van szakítva, de attól még semmilyen baja sem lett a terméknek, így nem kívántak a feltehető csekély baleseteken problémázni.

Nem kapta meg a csomagot időben

Vállalatunk nagyon odafigyel a villámsebes, aznapi dropshipre (kiszállításra), így naponta postázzuk a 16 óráig kitöltött rendeléseket. Ezeknek 1 vagy legfeljebb 2 nap alatt meg kellene érkeznie egész hazánkon belül akárhová. Hogyha két nap múlva nem jutott hozzá a csomagjához, olyankor okvetlenül jelezze ezt nekünk úgy, hogy a KAPCSOLAT menüpont használatával egy üzenetet küld a gondjáról, amelyben írja le, hogy mely adatokkal valamint milyen árucikket rendelt, ami eddig még nem érkezett meg.

Annak, hogy vajon miért nem kapta meg a küldeményét, szerintünk a következő okai lehetnek:

• Nem kapott értesítést, ezért nem ment be felvenni a postára, és hozzánk visszaküldték a csomagot. Ez a dolog többnyire a postán maradó küldemények esetében történhet, vagy akkor, ha a településen az utánvételes küldeményeket intéző kézbesítő postás vagy futár továbbá a megszokott postás nem ugyanaz az ember. Ekképp feleslegesen panaszkodik a már tán régóta ismert postásánál, mivel nem is ő kapja meg az utánvétes csomagok házhozszállítási munkáját. Még szokásos címre történő kiszállításnál is megtörténik esetenként, hogy nem hagynak a helyszínen értesítést, eszerint Ön nem tudhat a küldeményünkről és egy-két nap után visszajuttatják a feladóhoz.

Azt tanácsoljuk, hogy mindenképpen üzenjen nekünk, amennyiben a rendeléstől számított legfeljebb 48 órán belül nem kapta meg az ajánlott utánvétes küldeményünket, és akkor mi adunk egy nyomkövetési számot (ún. RAG számot), amivel már be tud fáradni a postahivatalba és odaadják Önnek egyéb papír nélkül is a csomagot. Szóval 2 napnál tovább semmilyen esetre se várjon, hanem küldjön nekünk a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy levelet!

• A küldemény a postahivatalban elkallódott. Ekkor Önnek szintúgy jeleznie szükséges felénk, hogy a csomagunk nem érkezett meg. Mi utánanézünk, és hogyha elkallódott a küldemény, abban az esetben ennek az értékét a posta vállalatunknak visszatéríti, azonban már azon a napon, amikor ez tudomásunkra jutott és bebizonyosodott, hogy elkallódott, abban az esetben mi azonnyomban küldjük Önnek újból a megrendelt árucikket és a következő napra feltehetőleg oda is érkezik.

Erre amúgy csak egyszer volt idáig precedens. Az a lényeg, hogy amennyiben nem kapta kézbe a csomagot, abban az esetben feltétlenül üzenjen számunkra, mert az garantált, hogy elküldjük még aznap a16 óráig lefolytatott rendeléseket!

• Nem történt meg a küldemény feladása.

Világhálón működő kereskedésünknek mindig van raktáron akármely mennyiségű árukészlete, ezért majdnem biztos, hogy nem lesz olyan, hogy kifogyunk a készítményekből, valamint nem tudjuk feladni a kért árucikkeket. Esetleg megeshet az, hogy az igénylés feladását követően valamely levelezési szolgáltató nem továbbítja a rendelést vállalatunkhoz. Ilyenre még nem volt egyáltalán példa.

 

Küldeményeket nyomon követő vagy küldeményeket azonosító szám, úgynevezett RAG szám megírása az Ön számára e-mailben, hogyha nem találják a küldeményt

Hogyha azt a felvilágosítást kapja a postástól, illetve a postahivataltól, hogy semmifajta csomagja nem jött Önnek, abban az esetben majdnem bizonyos lehet abban, hogy a postán elkeveredett a küldemény. Ekkor egy ún. csomagokat nyomon követő RAG számot kérnek, mert az összes küldeménynek van egy egyedi azonosító száma, ami alapján már meg tudják találni az Ön csomagját a postán a számítógépes adatbázisukba beütve. A csomagokat nyomon követő RAG szám felmutatását, vagy bediktálását mindenkor a postahivatalban kell végezni, és nem a postásnak/szállítónak megmondani, hogy keressen utána.

Eme küldemény nyomkövetési szám mindig 2 betűvel kezdődik azonfelül 14 számból álló számsor követi. A 2 betű, amikkel kezdődik, az „RL” és utána 14 darab szám.

A csomagját 16 óráig lebonyolított megrendelésnél még azon a napon kiküldjük, és 1 vagy 2 nap múlva már kezébe is kapja. Hogyha maximum 2 nap elmúltával nem kapta meg, abban az esetben mindenképpen küldjön nekünk a KAPCSOLAT menüpont használatával egy levelet a gondjával – adataival, és mi haladéktalanul válaszolunk és elküldjük az Ön számára ezt a bizonyos küldemény nyomkövetési RAG számot. Ezzel a RAG számmal ha besétál a postahivatalba, ahol már a számítógépes rendszerbe begépelve jól tudják, milyen küldeményről van szó, azonfelül kikeresik az Ön számára.

Tapintatosság, csomag kinézete- esztétikumaTapintatosság, csomag kinézete- esztétikuma

Kereskedésünk elengedhetetlen követelménye a diszkréció! A rendelése semmilyen esetben se fog kitudódni senki felé, azt harmadik félnek nem kézbesítjük. Számos ügyfélnek meglehetősen nagy problémátokoz, hogy hová is szállíttassák a küldeményt, nehogy bárki is megtudja. A szüleinél illetve egyéb közös háztartásban él valakivel és emiatt nem óhajt kényes kérdéseket, ekképp bukkan fel a dilemma, hogy hová szállíttassam a küldeményt?

A felelet meglehetősen könnyű továbbá magától értetődően a legtitoktartóbb. Egy nagyobb postára postahivatalban maradó levélként. Azért is annyira kedvező ez a megoldás, mert így Önnek még a saját lakcímét sem szükséges nekünk átadnia, hanem csak annak a postahivatalnak a számát vagy a címét (minden település főpostája az 1. számú posta), melyet a postakeresűnkből fog tudni kiválasztani. Azért ez a dolog nem ennyire egyszerű, jó egynéhány ismertető amellett tennivaló előfordul a postahivatalban maradó küldeményeknél. Hogyha postán maradó csomagot kíván választani, nevezetesen, hogy a postán benn maradjon a csomagja és ne szállítsák haza, abban az esetbenaz alábbiakat okvetlenül olvassa át precízen: szállítás postahivatalban maradó csomagként!

A tasak illetve a küldemény látványa

A kiszállított csomagok külseje valamint látványa roppant puritán, semmi sem jelzi a tartalmát. A feladóként egy magánszemély nevét írjuk rá a kényelmetlen kérdések kiküszöbölése végett. A csomagot szokásosan mint levelet postázzuk, mert így kevesebb pénzbe kerül a csomagénál. A levél egy bélelt levegő buborékos boríték, melyet nem lehet kitapintani sem, azonkívül így nem tud kárt szenvedni sem a küldemény tartalma, esetünkben a medicinák.

A alacsonyabb értékű illetve súlyú- illetőleg térfogatú rendeléseket szóval egy bélelt levélben adjuk fel, melynek külleme a következő képen nézhető meg:

A komolyabb értékű, illetve súlyosabb, nagyobb térfogatú megrendeléseket dobozban adjuk fel.

Amikor telefonálunk Önnek a megrendeléskor kapott telefonszámon

A rendelésben megírt telefonszámon csupáncsak teljesítési, kiküldési bajok esetében hívjuk fel a végső esetben, hogyha e-mailjeinkre nem reagál semmit. A rendelés visszaigazolása miatt semmilyen esetre sem zaklatjuk telefonon, hanem csupán egy elfogadó e-mailt írunk Önnek.

Esetleg akkor hívnánk fel Önt, hogyha sürgős hazaszállítást kíván másnapra. Hogyha tán a leírt megrendelési adatokból hiányzik valami, aszerint nem tudunk eleget tenni a rendelésnek. A hívásnál minden esetben a megrendelést leadó egyént kérjük telefonhoz, illetve megbizonyosodunk arról, hogy kivel tárgyalunk, és ha a felesége illetve barátja veszi fel a telefonját (mobilját), abban az esetben se aggodalmaskodjon csupáncsak egy eltévedt hívás voltunk rejtett számon, amit nem tudnak visszahívni, és visszakeresni. Tehát Önnek nem lesz kényelmetlensége! Így a titoktartás tökéletes.

 

Garancia

Gyógyszerértékesítő cégünk a Nemzetközi Gyógyszer Szövetség összes jogosítványával rendelkezik, amellett az összes portékájára pénz visszafizetési vagy csere biztosítékot nyújt kedves vevőinek!

Világhálón működő patikánkban soha nem fordulhat elő semmilyen körülmények között sem, hogy a törvénysértő gyógyszerárusokhoz hasonló módon nem eredeti árucikkeket postázzunk Önnek. Vállalatunk jó híre, törvényes működtetési jogosítványa, internetes gyógyszertári valamint gyógyszer forgalmazási engedélye okán sem engedhetné meg, hogy leutánzott árucikkeket értékesítsen, mert akkor bevonják a cég valamennyi engedélyét. Felfüggesztenék státuszát, pedig mi Magyarországon kívül még 31 gyógyszergyártó vállalattal, 895 normál gyógyszertárral vagyunk szerződésben. Ezen kívül még 18 államban vannakjól prosperáló internetes gyógyszertáraink.

Itt felsoroljuk Önnek azt a három legjelentősebb szövetséget valamint testületet, melyek a gyógyszertárak, azonkívül világhálón működő gyógyszertárak működtetését, szolgáltatásait, valamint a megrendelt, illetve kiszolgáltatott tablettákat vizsgálják amellett kontrollálják, nem megfelelő minőségi szint esetében beszüntetik a patika működését, azonkívül bevonják a működéshez fontos jogosítványait.

A Kapcsolat menüpontra kattintva megjelennek Önnek teljes képernyőben a cégünk azonkívül a netes gyógyszerkereskedésünk nevére szóló legkomolyabb szintű internacionális gyógyszer ellenőrzési szervezetek valódi jogosítványai. Az engedélyek képekben láthat majd a domain névre utaló sorozatos vízjeleket, melyet az okból kellett rátennünk, hogy a nem hivatalosan üzemelő, hamisított szereket forgalmazó webshopok ne legyenek képesek másolni e hivatalos felhatalmazások igazolásait továbbá átírni a sajátjukra.

• FDA /Food and Drug Administration/ engedély,

• CIPA /Canadian International Pharmacy Association/ engedély,

• VIPPS /Verified Internet Pharmacy Practice Sites/ engedély a KAPCSOLAT menüpontban megnézhetőek valamennyi céges adatunkkal egyetemben.

Eme törvényes igazolások meglétével már világosan láthatja, hogy cégünk egy törvényesen üzemelő internetes gyógyszerkereskedés, és nem a néhány tucatnyi nem legális nem valódi gyógyszerforgalmazó honlapok egyike, melyekre a HENT, a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület is felhívja a figyelmet.

Cégünk emellett csere jótállást, végső esetben pénz visszatérítési biztosítékot is biztosít az összes árucikkére, a következő jótállási elvárások mellett, hogyha:

• Ön nagykorú.

• Ön nem szedett drogot, tudatmódosító készítményt alkalmazás közben vagy előtte.

• Ön megfogadta a tablettára vonatkozó útmutatásokat teljes egészében.

• Ön nem fogyasztott koffeint, taurint, és alkoholt tartalmazó ennivalót, innivalót, illetve egyéb különböző terméket a készítmény használata mellett és előtte.

• Ön nem kínlódik vese, máj, szív, tüdőbetegségben valamint nem alkalmaz erre orvosságokat.

• Ön nem szed nitrátot tartalmazó, vagy egyéb különböző értágító, intenzív vérnyomás csökkentő, illetve vízhajtó gyógyszerkészítményeket.

• Ön nem pánikbeteg, nincs semmilyen pszichiátriai panasza, azonfelül nem alkalmaz antidepresszánsokat.

• Önnek önhibáján kívül nem volt eredményes ez a gyógyszerkészítmény.

• Ön beleegyezik abba, hogy IP címét és személyes adatait az adatbázisunkban tároljuk.

Ha eleget tett eme pontok feltételeinek, azonkívül a gyógyszer önhibáján kívüli okokból nem volt eredményes Önnek, visszatérítjük a szer árát, vagy esetleg kicseréljük egy attól különböző hatóanyagú gyógyszerkészítményre elsőként.

Pénz visszaadási vagy esetleg cserére vonatkozó biztosíték érvényesítésének gyakorlata

Ha bekövetkezett, hogy Ön az összes szabályt betartotta és még úgy sem használt a készítményünk, abban az esetben választhat, hogy az árát óhajtja kézhez kapni, vagy esetleg kicseréljük a gyógyszerkészítményét egy másik hatóanyagú orvosságra. Szokás szerint kínálunk Önnek egy különböző hatóanyagú csereszert, melyet egészen grátisz kézbesítünk az Ön számára. Nagy hányaddal a további hatóanyag már garantált siker szokott lenni, mert létezhet olyan eset hallatlan ritkán, hogy egy alapanyag valamilyen okból nem használ valakinek. Viszont amennyiben próbára tesz egy más hatóanyagú gyártmányt, akkor meglepődik a hatástól, azonkívül máshogy viszonyul cégünkhöz.

Amennyiben vissza akarja kapni a pénzét

Abban az esetben nincs más tennivalója, mint, hogy küldjön nekünk a Kapcsolat menüponton át egy reklamációs üzenetet, és majd kap egy Claims Identification Number-t, azaz egy reklamációs azonosítási számot. Ezzel a panaszbejelentő számmal kérjük, küldjön el a vállalatunknak egy kérvényező levelet hagyományos postai úton arra a névre és címre, amelyről a küldeménye érkezett. Ebben a kérvényben tanácsoljuk, írja meg az Ön kedves nevét, személyes adatait, azonkívül a előforduló panaszát a gyógyszerkészítménnyel összefüggésben. Kérjük, tájékoztasson bennünket eme levélben, hogy milyen eredményt azonfelül mellékhatást érzett a készítmény szedésekor, illetve minden, a hatásával összefüggő tettét. Pl. fogyasztott-e kávét, vagy szeszes ital a használata előtt illetve alatt, illetve szedett-e egyidejűleg vele további patikaszereket, és hogy mennyi idős. Hogyha feladta ezt a hagyományos írásos levelet a kiszállításkor kapott névre valamint postafiók címére, akkor kérjük, írjon számunkra újból a KAPCSOLAT menüben egy rövid üzenetet, amire egy napon belül felelünk.

Amennyiben beérkezett vállalatunkhoz a kézzel írt levele és azt nyilvántartásba vettük (4-10 nap), azután megvizsgáljuk ,hogy mi történhetett, továbbá hogyha Ön a tájékoztató szerint járt el azonfelül az összes érdemi előírásunkat követte, abban az esetben jogosult a garanciára, eszerint visszaadjuk Önnek a pénzét! Kérjük, ilyen esetben ne felejtse el a kézírással készült levelében jelezni az utaláshoz kellő személyes adatait. Kizárólag kézzel írt kérvényt hagyunk jóvá, mert azt le kell fénymásolnunk azonfelül bevinni a központba az adminisztráció okán. Hogyha akármely adatot nem adja át, ami alapvető a pénz visszafizetési garancia teljesítéséhez, akkor az utalást nem tudjuk véghezvinni. elsőnek, kérjük, küldje vissza a rendelt tablettákat, mely nem hatott, és mi kivizsgáljuk, hogy cégünktől van-e. A megrendeléskor mindenkor egy jól elrejtett megjelölést rakunk a patikaszer dobozára, levelére, ezért rájövünk, ha nem cégünktől ered a visszaküldött készítmény. A pénz visszafizetési jótállást egyedül akkor tudjuk teljesíteni, ha a gyógyszer leveléből (bliszter) csupán szigorúan legfeljebb egy darab nincs benne, vagy zselékészítmény esetén 1 tasak. Amennyiben egynél több darab nincs meg, akkor nem tudjuk majd egyik fajta garanciát sem garantálni az Ön számára még aktív panaszbejelentés esetében sem!

Hogyha Ön a garanciáját meg szeretné kapni, akkor kérjük, a Kapcsolat menüpontban írjon nekünk egy üzenetet, megírva benne a Claims Identification Number-t, magyarul az egyedi panaszbejelentő azonosító számot, valamint írja oda a bankszámlaszámot azonkívül az utaláshoz fontos minden adatát. Amennyiben ezeket az adatait délután 4 óráig elküldi nekünk, akkor még aznap visszafizetjük a pénzét, mely 24 óra alatt beérkezik a számlájára. Erről egy képernyőképet tárolunk, ha netalán nem hinné el nekünk, hogy utaltuk a pénzt Önnek. A megrendelés leadásával ezeket az előírásokat Ön nyugtázza.

Hogyha ki akarjacserélni a terméket

Hogyha Önnek valami oknál fogva nem volt sikeres a kiszállított termék, vagy nem reagált pozitívan éppen arra a hatóanyagra, ámde az árával nem megy semmire, hanem szívesebben megpróbálkozna egy más hatóanyagú gyógyszerkészítménnyel, akkor kérjük, juttasson el nekünk egy panasztevő pár soros üzenetet a KAPCSOLAT menüponton át. Ekkor adunk egy Claims Identification Number-t, nevezetesen egy egyedi reklamációs azonosítási számot.

Ezt követően juttasson el nekünk egy kézírásos papír alapú üzenetet arra a névre és címre, mely a megrendelt küldemény kézhez kapásakor feladóként rá volt írva! Eme kérvényben kérjük, írja bele az Ön becses nevét, személyi adatait, hogy milyen lakáscímre vagy postacímre postázzuk pontosan a másik tablettákat valamint még azt is, hogy mire igényli, hogyha kicserélnénk a gyógyszerkészítményt! Általában felkínálunk Önnek a legjobb tudásunk alapján egy más hatóanyagú szert, amely gyógyszerkereskedésünk gyógyszerészei szerint már bizonyosan sikeres lesz. Hogyha a két gyógyszer ára között különbözet van, ez átutalással, megbeszélés után megoldható.

Ezután Önnek nyugtázzuk a kérelmét, ami után nincs egyéb teendője, mint hogy feladja postán ajánlott levélként, a kézzel írt offline üzenetet (benne az adataival, telefonszámával, a cserélendő termék nevével, a Claims Identification Number számával, nevezetesen a különleges reklamációs azonosító számával együtt); és a megrendelt csomagján olvasható Feladó nevére valamint postafiók címre (ez lenne vállalatunk) a megmaradt azonfelül bontott árut visszajuttatni szíveskedjék.

Hogyha megérkezett gyógyszerkereskedésünkhöz a visszaküldött készítmény, az Ön személyes adatai továbbá a Claims Identification Number (reklamációs azonosító szám), abban az esetben azt feldolgozzuk majd néhány napon belül a kérelmében található adatok segítségével feladjuk Önnek a csere gyógyszert. A kézírásos papír alapú kérelem az okból fontos, mert gyógyszerkereskedésünknek le kívánatos másolnia a számunkra eljuttatott üzenetét és el szükséges juttatni a központba az irat feldolgozása okán.